Maatwerk Reizen

Het plannen van een reis is iets dat veel tijd kan koste, maar met onze hulp hoeft dat niet. Naar aanleiding van onze vragenlijst komen wij snel met de eerste voorstellen aan u. Reeds in deze eerste voorstellen nemen wij u beeldend mee naar de geweldige ervaring die u op uw reis zal beleven. De reizen worden waarlijke out of your box verassingen!
Uiteraard zullen wij vervolgens na een gesprek de meest passende reizen graag verder voor u uitwerken. Wij zoeken voor u de beste bestemming, inclusief reis, lokaal vervoer, accomodaties en bijzondere tips. Naast het leveren van ‘out of your box’ bestemmingen en het warmmaken voor de reis nemen wij u het zoek en regelwerk uit handen.

Over Ramon:

Ik ben Ramon; andere landen, natuur en culturen hebben mij altijd geinteresseerd. Reizen is een passie van mij en aangezien ik ook voor mijn werk jaren veel heb moeten reizen, heb ik inmiddels vele landen mogen bezoeken. Hiernaast onthoud ik door mijn interesse altijd dingen die ik graag zou willen zien/doen als ik de kans krijg om naar een nieuwe bestemming te gaan en heb ik altijd nieuwe ideeen en wil ik graag reizen plannen. Ik heb zo veel ideeen voor reizen dat ik ze helaas niet allemaal zelf kan maken, maar aangezien ik het plannen zo leuk vind wil ik dat graag als hobby voor jou doen.